Skip to main content

Hari_hari Ku

Hai !!
Lame ase nye xupdate blog niy...
Ariny alang2 nk update nk story laa pasal hari-hari CikManis spanjang xupdate blog..
Hehehe..

First,nak cte pasal..RESULT SPM..
Huhu..21 march 2012 adalah tarikh yg wat CikManis xsenang duduk..hehe
Yelahh,takut gler masa nk pegi ambik result..
Alhamdulillah laa..
Bersyukur coz dpt result baik..
Even xgempak n straight A..
Tme seada nya..
Dah usaha & dah buat yg terbaik ..
Hasil nya 3A..
Okey lah kn?kalau dlu yg A tu sivik je..hehehe
Bersyukur ke hadrat Ilahi atas pemberian Nya..

2nd,pasal...
dulu CikManis ade cte psl bdk tmpt kje tu syok kt CikManis kn?
Budak tu da brenti kje..
Ntah la knp ngn dy..
Wat CikManis rimas je always..
& baru2 niy,CikManis terpandang la post kt wall fb dy..
Dy ckp "nak Block Or Unfriend?Kalau korg Cmne?"
CikManis mcm dpt agk je dy cm tuju kn kt CikManis..
Xlame lps 2 CikManis try nk tgok wall dy..
Tgok2 da UNFRIEND..
Bapak la trase je..Panas aty je..
Lw Benci Aku,Ckp laa...
Pastu CikManis msj fb dy..
CikManis ckp "tme ksih sbb remove ak.."
Tetbe dy bls dy xremove la minx maaf la pela..
Meluat plak..Eh xpyh nk blakon laa..
Da remove pas2 nak add balik..
Mmg sorry la ak nk approve..
Pasai la kat ang..Aku xkn jilat la ludah ak sndri...
Ang dah buat aku cam niy..FINE! 

Susah kan kalau ada org mcm 2..
Rimas..
Btw,ckup la story2 niy..
Lw nk cte sume bengkak jari niy menaip..
Hehe..Bubye !

Comments

  1. Dah biasa kena mcm tu..dpan cakap lain blakang cakap lain..ececeyh...ehem2...hensem x mamat tu? hee~~nway tahniah 3A... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..hensem xhensem 2 xprlu ckp lah..lw muka hnsem tp prangai ntah pape xgune gk..huhu

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum..
Agak Dah Bace tu komen-komen laa..
Hehe..Ce Komen Ce Komen..

Popular posts from this blog

"AWEK AVIASI TAKLUK KRABI"

Hi, Assalamualaikum semua. I'm back !!  Kali ni dengan tajuk lain macam sikit.  Entry kali ni pasal kisah anak-anak gadis yang baru berjinak-jinak dalam bidang travelling. Haha Mission pertama untuk awek-awek ni adalah untuk menakluki KRABI !! Takluk laa sangat kan. Hahahaha
Okay, sebenarnya kitorang plan ni dah lama dah. Actually, tiket tu yg dah beli lama. Last year dalam middle of the year tak silap. Sis cakap laa kat diorang, kita beli je tiket. Nanti confirm jadi. Haha\ Betul lah kan? Memang jadi.
Kitorang punya trip kali ni 4hari 3malam. So, flight kitorang pagi. Pukul7 pagi.




Waktu kat sana lewat sejam dari waktu kita kat Malaysia.
So, kitorang sampai sana dalam 8 lebih jugak. Sampai je airport kitorang terus ambik shuttle bus pergi ke Aonang. Sebab kitorang punya hotel kat sana.

So, here is our place to sleep. 3 Bees Guesthouse.



Kitorang sampai hotel tu still pagi lagi, check in nye petang. So, kitorang just tinggalkan barang2 je kat situ then terus sewa skuter. Hihi

Harga …

"AWEK AVIASI TAKLUK KRABI - DAY 2"

Hi semua !! Now, I'm ready for next entry. Day 2 in KRABI !! Okay, mula dengan Bismillah dulu. :)
Haaa Day 2 ni ialah hari membakar dan memanggang kulit. OMG ! Dah laa kita ni memang putih, bertambah-tambah laa putih masak garing kat sana. HAHA
Untuk day 2 and day 3 ni kitorang ambik pakej. Asalnya nak ambik pakej full 4H3M tapi memandangkan masing-masing nak merasa jadi backpackers ala ala orang bujang. So, kita pun reduce kan kos kat situ sikit. Kitorang just ambik pakej yang besar-besar je. Contohnya macam snorkeling and island hopping, town tours and a few activities tu. Untuk activities tu nanti aku cerita untuk Day 3 punya okayy ? Hihi
Okay, pagi tu kitorang bangun awal sikit sebab nak cari breakfast dulu sebab dalam pakej tu xde breakfast. Just ada lunch je.
So, ini breakfast kitorang. Nasi minyak & Nasi kerabu. Ada roti canai tu tapi dia macam garing sangat. Hihi
Lepas breakfast, kitorang balik hotel and tunggu orang yg pakej tu ambik kitorang untuk pegi snorkeling pu…

Oh CRUSH !!!

Lain macam kan topik harini ? HAHAHAHA Seriously, I really think I'm in love. Nak tahu tak, semalam sis keluar dgn crush ! OMG!! Hahahaaha apa daa.. Sis sendiri pon taktau macam mana boleh tiba-2 nak ajak En Crush lepak. Yes, sis yg ajak dia. Hahaha Nampak macam perigi cari timba kan ? Ahhh lantak lahh. Yg penting sis dapat "dating" dgn dia semalam.  Ceritanya macam ni, semalam sis ada tournament netball. Ok tu bukan pointnya. Balik dari tournament tu sis dah terlentang dah kepenatan. Tidurlah sekejap kat ruang tamu sampai ke petang. Bangun dari tidur tu, sis pun pegi lah mandi apa semua. Siap makan lagi. Sekali tengok jam masa tu belum pukul 8 lagi. Hah sudahh.. Dah settle semua benda kan, jadilah boring. Tak tahu nak buat apa. Pastu baring-2 lah main henfon. Duk belek itu ini, scroll sana sini. Tiba-2 teringat kat En crush. Hahaha Masa tu taktau lah apa yg sis fikir. Sis boleh pulak pegi whatsapp dia ajak lepak. Yee, ajak dia lepak. Lepastu dia reply, "Lepak?? Ka…