Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

Tak Terkata..

Ya Allah..
Kau tenangkanlah perasaan hambaMu ini..
Sesungguhnya hati ini sedang resah dan gelisah.. Hanya padaMu tempat hamba mengadu.. Amin..
Knp la sejak kebelakangan ni rasa tertekan sangat..
Mcm byk masalah sgt..
Sebenarnya dah terlalu bosan nk menunggu.. Tapi xpela..Ni smua ujian..
Kita kena redha..
Xtahu nak cakap mcm mna..
Niat mmg nak berubah jd lebih baik..
Tapi knp lah susah sgt.. Syaitan apa la yg m'hasut ni..
Tenang la hati..

Apabila Bosan..

Holla !! Wahh..lame nye xupdate blog t'sayang niy.. Hehe..teruk kan?dah bosan baru nak cari blog.. Sbnr nye memang bosan pn.. Seronoknye kawan2 dah pegi blajar.. CikManis je yg dapat masuk lambat..huhu Bulan 12 baru daftar..Lambat kan?? Memang lah lambat dah rayuan je pn.. Huhuhu..Yelaa..yakin sangat nak dapat masa isi dulu.. Lastly xde rezeki..nak buat cm mana kn..
Xpe..jangan mengeluh..rezeki susah nak msuk kalau kita kuat mengeluh niy..so,sabar n terima apa adanya.. Sekurang2nye dapat jugak smbung blaja.. Kos yang CikManis minat pulak tu.. Bulan12 pn bukan lama lagi.. Pejam celik pejam celik dah bulan12.. Hah..masa tu nanti ntah2 sayang pulak nak tinggalkan rumah..
Erm..CikManis ada plan nk masuk kursus pendek kat kolej komuniti.. Kursus Bahasa Inggeris.. Kursus niy untuk student yang nak sambung blaja ke IPTA.. Yela kn..bila belajar nnt kebanyakn nye bahasa pengantar kan bahasa inggeris.. So,xsalah kalau masuk kan?Dari duk rumah buat orang lain sakit aty.. Hehe..Duk rumah kalau rajin buat kerja rum…