Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Aku, Jejaka Idaman & Maldives.

Assalamualaikum. Hari ni aku nak cerita lagi. Cerita pasal diri aku yg tak berapa nak keruan sekarang ni. Ntah kenapa aku asyik fikir pasal Maldives. Ada yg taktahu ke Maldives tu apa? Actually, aku dah jatuh hati dgn Maldives ni since..  Since when pun aku tak pasti. Hee Aku teringin sgt nak pergi sana one fine day. Atau mungkin honeymoon aku nanti, aku nak pegi sana. Seriously, nampak tak nak mula dah? Haha Fikir pasal Maldives, terfikir pasal nak kawin. Hihi Tak sedar diri lagi tu exam, assessment pun belambak-2. Macam mana nak kawin ? Haha
Aku ni kuat sgt berangan kot. Tu pasal lah asyik terbayang-2 jee.. Hehehe teruk dah ni. Tp dgn sape? Wallahualam lah. Jodoh tu kan rahsia Allah. Kalau aku minat gila-2 nak mati pun, kalau takde jodoh tak guna jugak. So, aku pasrahkan hati aku ni. Cuma ada sorang je lelaki yg buat aku gila sgt. Ntah kenapa aku sendiri taktahu. Puas aku cuba untuk lupakan and lumpuhkan dia dari ingatan aku. Tetap jugak ada, tetap jugak takleh lupa. Kenapa eh?  Bi…