Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Don't judge a book by it's cover

Sedihhh !!!!! Apesal lah mulut lelaki ni kurang ajar sangat ! Mengalahkan perempuan kalau mengata.. Janganlah main sedap mulut je nak kata orang.. Cuba fikir dulu sebelum bercakap.. Kau kenal aku pun tak,pastu pandai2 nak mengata aku kan.. Haihhh..sabar jelah..
Kau cakap ape?aku gedik dengan budak lelaki batch aku?? So what?aku ade kacau kau ke..?? Wehh fikirlah logik sikit..
Dah aku sorang je perempuan dalam batch niy..
even ade sorang lg,dia tak tinggal skali.. Beragaklah bro..kalau kau kat tempat aku ape kau rase..? Taktau lah kalau kau takde perasaan kan... Kau nak cakap aku gedik sebab kau nampak aku memanjang dengan dorang?? Hoii..takkan aku nak cari kau pulak kan..
Fikirlah weh..Jangan nak main sedap je bercakap..
Kau tak kenal pun aku..jangan nak suka hati je kata aku... Budak2 batch aku niy kira terbagus lah tahu tak?? kitorang ambik berat antara 1 sama lain.. Esspecially dorang.. Caring gila..
Ishh ! kau pehal hah??!  Sakit pulak hati aku,..
Takpe..sabar je lah..nasib lah aku t…

"Update Status"

Bagi orang2 macam aku ni..Update status tu perkara biasa je.. Tambah2 update dalam Facebook..
Kalau Twitter orang panggil tweet bukan update.. Apalah masalahnye kalau aku nak update status pun.. Kalau ye pun tak suka..Buat don't know sudahlah..Tak payahlah nak perli2.. Tak paham betul aku.. Dah Facebook tu tanya..What's happening ? So, aku update lah ape yang aku buat.. Haiihhh..tak paham sungguh.. Pegi main jauh2 laa.. Jangan sibuk hal orang..
Buat hal kau sendiri sudahla.. Rimas betul aku..Everything yang aku buat,semua xkena dengan kau kan.. Cukup2 lah..leceh lah nak layan hal remeh camni.. Taktau pulak aku yang kau tu lelaki tapi mulut...Mak aiii..mengalahkan perempuan kalau mengata,mengutuk.. Haisshh..Macam ni pun ada..Cubalah jadi gentle sikit dengan perempuan.. Eh dah2..malas nak panjang2 cite..
Okay,nak perli pun perli lah.. Now I really know..what is the real colour of you.. Btw,macam mana aku nak suka kau,kalau kau pun tak pernah nak belaja cara untuk buat orang suka …

2013 Resolution..

Hi blogger ! Happy New Year everyone ! Haa..Dah tahun baru pun..Azam baru??haha Tiap-tiap tahun ada azam baru tapi ntah tertunai ntah tidak.. So,perlu ke azam baru kalau azam lama pun tak jadi pape.. Haha..btw, I also have a new resolution for 2013.. Do you want to know what? :P Okay..Firstly, kekasih dan kahwin memang xde dalam senarai..haha Yelaa..lagipun sape lah nak kite kan..haha..just kidding.. My resolution is..I want to pass in exam for the first sit only.. Kalau boleh elakkanlah dari kena repeat or resit.. Still risaukan exam yang lagi 8 hari je yang nak datang tu.. Hah..harap-harap boleh buat dengan baik..
At least,band 3..it's enough..I don't wish for pass until band 6..just 3 only..I hope so..
Okay,stop kejap borak pasal exam..cuak pulak jadi nye.. Haa..nak cakap pasal ape ye? Pasal dia tu?haha..ntah sape je kn.. Okay..sebenarnya sekarang aku dah boleh terima everything yang dah jadi.. Alahh..lagipun aku tak terfikir pun sampai nak jadi macam tu.. Xpe2..buat relaks…