Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

Story of the day.

Persahabatan itu sepertimana agaknya ya ? Adakah aku sedang memusnahkan persahabatan aku sendiri. Aku selalu macam tu, dah buat pastu menyesal. Tp salah ke apa aku buat? Takut nnt ada yg salah tafsir. Kata aku buat mcm tu sbb cemburu. Actually, untuk apa aku nak cemburu kan? Aku cuma rasa benda tu annoying je. Beragaklah kalau ya pn. Mmg lah betul kau berperangai mcm tu even dgn family kau sendiri. Tp please laa, sekarang kau x duduk dgn family, kau duduk dgn kawan2. Kawan2 pulak membesar dgn cara yg lain. Aku taklah suruh kau berubah 100% untuk puaskan hati orang lain tp at least kau ubahlah sikit cara kau tu. Jgn buat atau bawak perangai kau masa dgn family kau kt sini. Kau pikir org lain akan layan kau the way your family treated you? Aku pun bukannya bagus sgt. Dgn family aku? Aku pun teruk jgk, malas ke degil ke tu semua standard la dgn family sendiri. Family pn dah paham kau, and dorg darah daging kau. Kau buat lah perangai mcm mana sekalipun, dorg xkan sampai tahap benci. Tp n…