Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2017

PEMATAH HATI

Since lagu pematah hati punya official music video published harini. So, aku pun nak throwback and story tentang "PEMATAH HATI" aku. Diulang, kisah lama. Just throwback, tak sedih pun. Haha. Okay, ready ?  Aku mmg minat dia since first day aku nampak dia. Tp masa tu aku tahu dia ada gf, aku xpernah try approach dia pn & aku pendamkn je prasaan aku. Tp ntah mcm mana lama2 aku boleh bkawan dgn dia & masa tu pulak aku dapat tahu dia dah break dgn gf dia. Bkwn punya bkwn lebih kurang setahun mcm tu sampailah aku rasa dah sampai masa aku bgtahu dia psl perasaan aku. Sehari sebelum new year, aku ajak dia keluar. Pd aku itu lah proper date antara ktorg bdua. Sbelum ni keluar pn setakat lepak2 mcm tu je. Since dia pn xde plan utk new year tu aku pn ajaklah dia keluar. Aku kata, "aku nak akhiri 201* aku dgn kau & mula 201* aku dgn kau" Dia kata dia okay je. Seharian keluar dgn dia, happy tu jgn cakap lah kan. Dah habis sehari keluar sama, time dia hantar balik t…