Skip to main content

2013 Resolution..

Hi blogger !
Happy New Year everyone !
Haa..Dah tahun baru pun..Azam baru??haha
Tiap-tiap tahun ada azam baru tapi ntah tertunai ntah tidak..
So,perlu ke azam baru kalau azam lama pun tak jadi pape..
Haha..btw, I also have a new resolution for 2013..
Do you want to know what? :P
Okay..Firstly, kekasih dan kahwin memang xde dalam senarai..haha
Yelaa..lagipun sape lah nak kite kan..haha..just kidding..
My resolution is..I want to pass in exam for the first sit only..
Kalau boleh elakkanlah dari kena repeat or resit..
Still risaukan exam yang lagi 8 hari je yang nak datang tu..
Hah..harap-harap boleh buat dengan baik..
At least,band 3..it's enough..I don't wish for pass until band 6..just 3 only..I hope so..

Okay,stop kejap borak pasal exam..cuak pulak jadi nye..
Haa..nak cakap pasal ape ye?
Pasal dia tu?haha..ntah sape je kn..
Okay..sebenarnya sekarang aku dah boleh terima everything yang dah jadi..
Alahh..lagipun aku tak terfikir pun sampai nak jadi macam tu..
Xpe2..buat relaks je..Aku xharap apa2 pun..
Btw,ktorang skrg cukup skadar TTM.. :)
Nak tahu TTM tu ape?
TTM tu Teman Tapi Mesra..hehe
Alahaiii..okay what dari tergantung tak bertali..hahaha
Xde kena mengena..
Sebenarnya aku memang tak kisah pun..Lagipun dia ada hak untuk dapat orang yg laaaggggiiiii baik and better dari aku..huhu..Aku xcakap aku xbaik tapi sekurang-kurangnya baik lah jugak.. haha
Aku rasa jadi kawan macam ni lagi best laa..xde nak sakit2 hati dgn someone special..
3 tahun lagi nak duduk tercangak kat metc ni..So,just let it go..haha
No no no..bukan let macam tu je..I mean..bebaskan dulu diri ni dari kongkongan..
Xde guna nya pun nak couple bagai nak rak last2 xjadi pape pn..
Buang masa and buat dosa kering je..
Ermm..xpe..sabar dulu..satu hari nnti maybe akan jumpa someone yg org cakap pemilik "tulang rusuk"
ni..Masa tu aku xnak pikir ape dah..Lepas dapat lesen je..aku nak kahwin..hahah
Gatal kan? Bagi mak abah happy dulu..baru lah hidup ni happy jugak..

Okay..cukuplah story mory ni..Nanti sambung lagi.. :)
Examination is around the corner..
Think about it..No need to think about something which is not important to think..
Btw,wish me luck !

Comments

Popular posts from this blog

"AWEK AVIASI TAKLUK KRABI"

Hi, Assalamualaikum semua. I'm back !!  Kali ni dengan tajuk lain macam sikit.  Entry kali ni pasal kisah anak-anak gadis yang baru berjinak-jinak dalam bidang travelling. Haha Mission pertama untuk awek-awek ni adalah untuk menakluki KRABI !! Takluk laa sangat kan. Hahahaha
Okay, sebenarnya kitorang plan ni dah lama dah. Actually, tiket tu yg dah beli lama. Last year dalam middle of the year tak silap. Sis cakap laa kat diorang, kita beli je tiket. Nanti confirm jadi. Haha\ Betul lah kan? Memang jadi.
Kitorang punya trip kali ni 4hari 3malam. So, flight kitorang pagi. Pukul7 pagi.




Waktu kat sana lewat sejam dari waktu kita kat Malaysia.
So, kitorang sampai sana dalam 8 lebih jugak. Sampai je airport kitorang terus ambik shuttle bus pergi ke Aonang. Sebab kitorang punya hotel kat sana.

So, here is our place to sleep. 3 Bees Guesthouse.



Kitorang sampai hotel tu still pagi lagi, check in nye petang. So, kitorang just tinggalkan barang2 je kat situ then terus sewa skuter. Hihi

Harga …

"AWEK AVIASI TAKLUK KRABI - DAY 2"

Hi semua !! Now, I'm ready for next entry. Day 2 in KRABI !! Okay, mula dengan Bismillah dulu. :)
Haaa Day 2 ni ialah hari membakar dan memanggang kulit. OMG ! Dah laa kita ni memang putih, bertambah-tambah laa putih masak garing kat sana. HAHA
Untuk day 2 and day 3 ni kitorang ambik pakej. Asalnya nak ambik pakej full 4H3M tapi memandangkan masing-masing nak merasa jadi backpackers ala ala orang bujang. So, kita pun reduce kan kos kat situ sikit. Kitorang just ambik pakej yang besar-besar je. Contohnya macam snorkeling and island hopping, town tours and a few activities tu. Untuk activities tu nanti aku cerita untuk Day 3 punya okayy ? Hihi
Okay, pagi tu kitorang bangun awal sikit sebab nak cari breakfast dulu sebab dalam pakej tu xde breakfast. Just ada lunch je.
So, ini breakfast kitorang. Nasi minyak & Nasi kerabu. Ada roti canai tu tapi dia macam garing sangat. Hihi
Lepas breakfast, kitorang balik hotel and tunggu orang yg pakej tu ambik kitorang untuk pegi snorkeling pu…

Oh CRUSH !!!

Lain macam kan topik harini ? HAHAHAHA Seriously, I really think I'm in love. Nak tahu tak, semalam sis keluar dgn crush ! OMG!! Hahahaaha apa daa.. Sis sendiri pon taktau macam mana boleh tiba-2 nak ajak En Crush lepak. Yes, sis yg ajak dia. Hahaha Nampak macam perigi cari timba kan ? Ahhh lantak lahh. Yg penting sis dapat "dating" dgn dia semalam.  Ceritanya macam ni, semalam sis ada tournament netball. Ok tu bukan pointnya. Balik dari tournament tu sis dah terlentang dah kepenatan. Tidurlah sekejap kat ruang tamu sampai ke petang. Bangun dari tidur tu, sis pun pegi lah mandi apa semua. Siap makan lagi. Sekali tengok jam masa tu belum pukul 8 lagi. Hah sudahh.. Dah settle semua benda kan, jadilah boring. Tak tahu nak buat apa. Pastu baring-2 lah main henfon. Duk belek itu ini, scroll sana sini. Tiba-2 teringat kat En crush. Hahaha Masa tu taktau lah apa yg sis fikir. Sis boleh pulak pegi whatsapp dia ajak lepak. Yee, ajak dia lepak. Lepastu dia reply, "Lepak?? Ka…